Thrillers

!

Olaf Andersen, De vergelding

Gopher, 2000. Politieke thriller die zowel in de toekomst en in het verleden afspeelt. Paperback. Antiquarisch: zeer goede staat.

Michael Avallone, De slaapkamer moorden

Maraboe, 1968. 1e druk. Pocket. Avontuur van privé-dective Ed Noon. Antiquarisch: goede staat.

Keith Baker, De afrekening

Van Buuren, 1999. Een journalist wordt in Dublin vermoord. De verdachte neemt contact met oud FBI-agent Tom Callagher op om zijn onschuld te bewijzen. 1e druk. Paperback. Antiquarisch: zeer goede staat.

Kevin O'Brien, Moordscènes

Karakter, 2004. Een vrouw wordt achtervolgt door een stalker. 1e druk. Paperback. Antiquarisch: zeer goede staat.

Frederic Brown, Hier komt een kaars

Rotterdam, 1952. 1e druk. Ingebonden (geen stofomslag). Een jongeman staat aan het begin van een carrière in de misdaad, maar wordt gehinderd door een jeugdtrauma.

Patrick De Bruyn, File

Halewyck, 1998. Mensen worden in de file vermoord. 1e druk. Paperback. Antiquarisch: zeer goede staat.

Declan Burke, Speelbal

Literaire misdaadroman

Elmar, 2005. 1e druk. Paperback. "Imelda Sheridan was dood. Dat was heel sneu voor Imelda, maar elke zilveren rand heeft nu eenmaal zijn donkere wolk. Het was min taak uit te zoeken wie en waarom."

Jean Bruce, De panter

Zwarte Beertje 841
Bruna, 1965. 1e druk. Pocket. "In een nachtclub in New York wordt de beroemde stripteasedanseres 'de panter' vermoordt". Antiquarisch: goede staat.

Gaston van Camp, De zaak Crispina

Davidsfronds, 2003. Athener Homeros Grafikos moet een vermiste straatdanseres zien te vinden in het keizerlijke Rome. 1e druk. Paperback.

Leslie Charteris, De saint in het harnas

Zwarte Beertje 610
Bruna, 1965. 1e druk. Pocket. Antiquarisch: goede staat.

Jon Cleary, Vlucht naar bevrijding

NBC, 1963. Gezet in het ruimtevaartcentrum Cape Kennedy. 1e druk. Ingebonden (geen stofomslag). Antiquarisch: goede staat.

Victor Davis, Kidnap

Actiethriller
Spectrum, 1998. De deelneemsters aan een schoonheidswedstrijd worden ontvoerd. 1e druk. Paperback. Antiquarisch: zeer goede staat.

Michael Dimercurio, De missie van de Devilfish

Karakter, 2000. Een Amerikaanse onderzeeër krijgt de opdracht de onoverwinnelijk geachte Kalingrad ondezeeër onschadelijk te maken. 1e druk. Paperback. Antiquarisch: zeer goede staat.

David Docherty, Godendood

Van Buuren, 2000. Een uitbraak van een dodelijk virus. 1e druk. Paperback. Antiquarisch: zeer goede staat.

W.H. van Eemlandt, Drieluik van de misdaad

NBC, z.d. 1e druk. Ingebonden (geen stofomslag uitgegeven). Antiquarisch: goede staat.

Kjell Eriksson, De stenen kist

De Geus, 2003. 1e druk. Ingebonden. "Over medisch onderzoek en wat er kan gebeuren wanneer financiële belangen te groot worden."

James Hall, Zwart bloed

House of Books, 2004. Thorn heeft de automobilist die zijn ouders doodreed vermoord en 15 jaar later krijgt hij wroeging. 1e druk. Paperback.

Heuvel en De Waal, De wraak van de keizer

Fontein, 2003. De moord op een notaris heeft banden met de gevluchte keizer in Doorn. 1e druk. Paperback.

Cornelius Hirschberg, NIet achttien-karaats

Witte Raven detective serie
Hoorn, z.j. Pocket. Antiquarisch: goede staat.

Joop Hoekman, Misdaadgeld

Servo, 2003. Een advocaat raakt in de problemen door een grote hoeveelheid crimineel geld dat hij ontvangt. 1e druk. Paperback.

Dean Koontz, De vriendschap

Luitingh, 2006. "Odd Thomas kan de doden zien en begrijpt wat ze hem duidelijk maken". 1e druk. Paperback. Antiquarisch: zeer goede staat.

Jan Kremer, De ingreep

Elessy, 1999. De burgemeester van Arnhem gelast een informeel onderzoek naar fraude in zijn college. 1e druk. Paperback. Antiquarisch: zeer goede staat.

Gary Krist, Chaos

Literaire thriller
House of Books, 2001. Corruptie, samenzwering en moord in Washington. 1e druk. Paperback. Antiquarisch: zeer goede staat.

Erik Lankester (red.), Met Vrouwelijk Venijn

15 Spook-, griezel- en fantastische verhalen
Sijthof, 1984. 1e druk. Paperback. Antiquarisch: zeer goede staat.

José Latour, Havanna erfenis

Boekerij, 2003. Een Amerikaan keert naar Cuba terug om diamanten op te sporen en het land uit te smokkelen. 1e druk. Paperback.

John Lescroart, Moord op verzoek

Rechtbankdrama
Van Holkema, 1999. Heeft Graham Russo zijn vader vermoord of was het zelfmoord? 1e druk. Paperback. Antiquarisch: zeer goede staat.

Hubert van Lier, Voltaire en de vodka wraak

Literaire thriller
Artus, 2004. Een gepensioneerde zakenman wordt door een rus gechanteerd. Diens dochter gaat op onderzoek uit. 1e druk. Paperback. Antiquarisch: zeer goede staat.

Unni Lindell, Het 13de sterrenbeeld

Misdaadroman
Manteau, 1998. Twee inspecteurs van de politie in Oslo maken jacht op een seriemoordenaar. 1e druk. Paperback.

David Michie, De marionet

Meulenhoff, 1999. Een journalist onderzoekt een serie merkwaardige sterfgevallen in de City van Londen. 1e druk. Paperback.

Thomas Olde Heuvelt, Harten Sara

Luitingh, 2011. 1e druk. Paperback.

Sara is 19 jaar, een dromer, banketbakster, levend standbeeld, amateur-helderziende, lid van het Wereld Natuur Fonds en abonnee van een obscuur maandelijks blaadje dat Tand om Tand, Het Beloofde Land heet en waarvan ze eigenlijk niet weet hoe ze lid is geworden. Ze heeft Asperger, en kan moeilijk onderscheid maken tussen de pijnlijke realiteit van haar leven en haar wonderbaarlijke fantasiewereld.

Sem is een aanstormend illusionist, aangesloten bij een theater dat tussen de souterrains en de werfkelders van de stad ligt. Hij is verliefd op Sara, maar zij voelt meer voor Beesje, het wezentje dat Sem opvoert als een spelelement in hun relatie. Als Sem vindt dat Sara te veel aan Beesje hangt, besluit hij Beesje in te vriezen. Maar Sara laat zich haar grote liefde niet zomaar afpakken en ontdekt gaandeweg dat Sem een geheim met zich meedraagt dat hun leven compleet op hun kop zal zetten.*

Sandra Paretti, Tara Calese

Huizen, 1988. Ingebonden. De geweldadige strijd tussen twee mafia-families. Antiquarisch: zeer goede staat.

T. Jefferson Parker, Complot in Orange County

Van Buuren, 2000. Inspecteur Merci Rayborn krijgt opdracht om een opzienbarende moordzaak op te lossen waarin haar collega en minnaar de hoofdverdachte is. 1e druk. Paperback. Antiquarisch: zeer goede staat.

T. Jefferson Parker, Wraak in Laguna

Van Buuren, 2000. 1e druk. Paperback. Antiquarisch: zeer goede staat.

Dean Koontz, Verbrijzeld

Luitingh-Sijthoff, 1999. Poema Pocket. 1e druk. Een moordlustige maniak achtervolgt de verloofde van zijn ex. Antiquarisch: goede staat.

Anders de la Motte, Buzz

De Geus, 2013. 1e druk. Paperback.

HP heeft bijna alles waar hij ooit van droomde: vrijheid, geld en minimale verantwoordelijkheid. En dan ontmoet hij ook nog eens de knappe Anna. Maar achter Anna’s koele verschijning schuilt meer dan hij had kunnen vermoeden. Voor hij het weet balanceert HP op de scheidslijn tussen echt en nep en ontdekt hij dat sommige mensen in geen enkele realiteit te vertrouwen zijn …*

Eliot Pattison, Dodenmantra

Literaire thriller
Spectrum, 1999. Een in ongenade gevallen inspecteur uit Peking moet in Tibet een moord onderzoeken. 1e druk. Paperback. Antiquarisch: zeer goede staat (boek op zijn kop ingelijmd).

John Postma, De terriër contra narcotica

Kluitman, z.j. 1e druk. Pocket. Antiquarisch: goede staat.

Andrew Pyper, Handelsmissie

Literaire thriller
Anthos, 2003. Twee computer-boys worden in het Amazone-gebied ontvoerd. 1e druk. Paperback.

Ellery Queen e.a., Kruseman's detective omnibus 2

Kruseman, 1965. Vier verhalen van Mary Roberts Rinehart, Geoffrey Homes, Clayton Rawson en Ellery Queen. 1e druk. Ingebonden. Antiquarisch: goede staat.

Patrick Quentin, Rusthuis vol onrust

De Lanteern, z.d. Een rusthuis wordt opgeschrikt door merkwaardige gebeurtenissen. 1e druk. Ingebonden. Antiquarisch: goede staat.