!
!

The Hobbit deck-building game - expansion

The Hobbit: The Desolation of Smaug

Expansieset voor The Hobbit Deckbuilding Game - An Unexpected Journey. Deze Expansion Pack gaat verder met het verhaal door het toevoegen van een tweede kaartendeck en de vuurspuwende draak Smaug!

Inhoud: meer dan 65 Game Cards, 9 Oversized Hero Cards en spelregels.*

Top Trumps Lord of the Rings card game

Top Trumps, 2012. Twee speeldekken, verpakt in een tinnen doos in de vorm van Saurons Oog. Doos spreekt zelfs...*

The Hobbit Love Letter

The Hobbit: The Battle of the Five Armies

Speciale The Hobbit versie van het originele kaartspel Love Letter. Je deck bestaat karakters en elementen uit het verhaal The Hobbit, zoals The Arkenstone, Bilbo Baggins en de Ring. Jouw doel is om aan het einde van de ronde, de meest waardevolle kaart in bezit te hebben of laatst actieve speler in de ronde te zijn. Dit deck bestaat uit 17 kaarten. Iedere ronde draai je een kaart, speel je één kaart en gebruik je de kracht ervan. Het spel eindigt zodra iemand meer dan 7 punten heeft. Diegene met de meeste punten wint.

Deze versie van Love Letter verschilt met het basisspel doordat de kaart The Baron uit het originele spel vervangen is door 2 aparte kaarten namelijk Tauriel en Legolas. Beide kaarten hebben diverse krachten. 

Deze Boxed Edition van Love Letter The Hobbit bevat 17 kaarten, 4 referentie kaarten, lood tokens en spelregels in een doosje.*