!
!

The Fellowship of the Ring Deckbuilding game

 

Cryptozoic Entertainment game. Speel als Frodo, Gandalf, Aragorn, Sam, Legolas, Gimli, of Boromir in deze fraaie Lord of the Rings Deckbuilding Game! De Fellowship staat op het punt om haar reis te beginnen!

Elke Held van de Fellowship heeft een unieke speciale vaardigheid waarmee spelers verschillende strategieën kunnen gebruiken.
Bouw je deck en verzamel Victory Points. Winnaar is degene met de meeste Victory Points.

Inhoud:
- meer dan 200 kaarten
- 7 oversized Hero kaarten
- spelregels (in het Engels)

2-5 spelers van 15+. 30-45 minuten speeltijd.*

The Two Towers Deckbuilding Game

Binnenkort leverbaar. U kunt voorbestellen

Tweede Lord of the Rings Deckbuilding Game! Het reisgezelschap uit de Fellowship gaat op weg naar de Two Towers! Kruip in de huid van Frodo, Legolas, Aragorn of een andere moedige held uit de Two Towers en ga de strijd aan met Sauron! Elke held heeft een unieke speciale vaardigheid waarmee spelers verschillende strategieën kunnen gebruiken. Bouw je deck en verzamel Victory Points. Winnaar is degene met de meeste Victory Points. Inhoud: meer dan 200 kaarten, 7 oversized Hero kaarten en spelregels*

The Lord of the Rings Dice Building Game

Wizkids/Neca, 2013.

Dice-building in Middle-Earth! In The Lord of the Rings: Dice Building Game, dat gebruik maakt van hetzelfde speelmechanisme als Quarriors, leiden spelers een leger van stoere mannen, wijze elfen, strijdende dwergen, en zelfs de dappere hobbits - vertegenwoordigd door speciale dobbelstenen - om te strijden tegen Sauron en zijn legers van orcs, goblins, trollen en Ringgeesten op zoek naar de Ring.

Behaal glorie voor jouw volk, versla Sauron en red Midden-aarde!*

The Hobbit: An Unexpected Journey Deck Building Game

Cryptozoic, 2013. Voor 2-5 spelers. Speeltijd: 30-45 minuten. Engelstalig. In The Hobbit: An Unexpected Journey Deck-building Game, neem je de rol aan van Bilbo, Gandalf, Radagast, Elrond, of een van de 13 dappere Dwergen in de strijd om het Dwergen Koninkrijk Erebor! Bouw het beste deck en win! Met als bonus een gratis Radagast promo-kaartje.

The Hobbit deck-building game - expansion

The Hobbit: The Desolation of Smaug

Expansieset voor The Hobbit Deckbuilding Game - An Unexpected Journey. Deze Expansion Pack gaat verder met het verhaal door het toevoegen van een tweede kaartendeck en de vuurspuwende draak Smaug!

Inhoud: meer dan 65 Game Cards, 9 Oversized Hero Cards en spelregels.*

Top Trumps Lord of the Rings card game

Top Trumps, 2012. Twee speeldekken, verpakt in een tinnen doos in de vorm van Saurons Oog. Doos spreekt zelfs...*

The Hobbit Love Letter

The Hobbit: The Battle of the Five Armies

Speciale The Hobbit versie van het originele kaartspel Love Letter. Je deck bestaat karakters en elementen uit het verhaal The Hobbit, zoals The Arkenstone, Bilbo Baggins en de Ring. Jouw doel is om aan het einde van de ronde, de meest waardevolle kaart in bezit te hebben of laatst actieve speler in de ronde te zijn. Dit deck bestaat uit 17 kaarten. Iedere ronde draai je een kaart, speel je één kaart en gebruik je de kracht ervan. Het spel eindigt zodra iemand meer dan 7 punten heeft. Diegene met de meeste punten wint.

Deze versie van Love Letter verschilt met het basisspel doordat de kaart The Baron uit het originele spel vervangen is door 2 aparte kaarten namelijk Tauriel en Legolas. Beide kaarten hebben diverse krachten. 

Deze Boxed Edition van Love Letter The Hobbit bevat 17 kaarten, 4 referentie kaarten, lood tokens en spelregels in een doosje.*