tolkienlogovlag

Tolkienwinkel

Welkom op de webplek van de Tolkienwinkel, de enige winkel in de wereld die geheel in het teken staat van J.R.R. Tolkien!

Gesticht in 1986 is de Tolkienwinkel al meer dan 30 jaar de bron voor alles Tolkieniaans: van eerste drukken en handgeschreven brieven van Tolkien, tot merchandise van de Peter Jacksons films en de nieuwste uitgaven van Tolkiens boeken. Via het menu links komt u in de catalogus en kunt u online bestellen. Alles is in prinicpe op voorraad en ook in de winkel in Leiden aanwezig.

Momenteel loopt er in de Tolkienwinkel een tentoonstelling van de Tolkien etsen van de Amerikaanse kunstenaar Richard Claraval. Zie de kunst-sectie voor de afbeeldingen.

 

Bij iedere bestelling een gratis mathom!

"...alles dat niet van direct nut voor de Hobbits was, maar dat zij niet wilden wegdoen, noemden zij een mathom. Hun woonsteden raakten nogal gauw overladen met mathomen en vele van de geschenken die van hand tot hand gingen, waren van dat soort."

Reisgenoten, Proloog.

 

Speciaal aanbevolen:

!

The Lord of the Rings multomap

Van € 29,95 voor nu slechts € 12,95

Drie-rings multomap met op de voorkant de Donkere Toren van Sauron, met een nazgûl op een fell beast, getekend door John Howe. Geschikt om je verzamelkaartjes in op te bergen of om met losse velletjes te vullen voor schoolwerk.*