tolkienlogovlag

Tolkienwinkel

Welkom op de webplek van de Tolkienwinkel, de enige winkel in de wereld die geheel in het teken staat van J.R.R. Tolkien!

Gesticht in 1986 is de Tolkienwinkel al 30 jaar de bron voor alles Tolkieniaans: van eerste drukken en handgeschreven brieven van Tolkien, tot merchandise van de Peter Jacksons films en de nieuwste uitgaven van Tolkiens boeken. Via het menu links komt u in de catalogus en kunt u online bestellen. Alles is in prinicpe op voorraad en ook in de winkel in Leiden aanwezig.

 

Let op! De winkel in Leiden is donderdag 31 maart gesloten.

 

Bij iedere bestelling een gratis mathom!

"...alles dat niet van direct nut voor de Hobbits was, maar dat zij niet wilden wegdoen, noemden zij een mathom. Hun woonsteden raakten nogal gauw overladen met mathomen en vele van de geschenken die van hand tot hand gingen, waren van dat soort."

Reisgenoten, Proloog.

 

Speciaal aanbevolen:

!

Roel den Dulk, De geschiedenis van de Ring in kaart gebracht

Een atlas en historisch overzicht bij De Hobbit en In de Ban van de Ring van JRR Tolkien

In eigen beheer door de auteur in 2010 uitgegeven in een gelimiteerde oplage van slechts 50 genummerde en gesigneerde exemplaren. Dit oblong, ingebonden boek (40x30 cm) zit vol gekleurde kaarten, plattegronden en foto's (van Tolkien landschappen).  Het boek geeft de geschiedenis van Midden-aarde, locaties en landen, evenals een alfabetisch naslagwerk. 132 blz.
Speciaal aanbod: van 197,50 voor slechts 75 euro!*